PGR Klein Duimpje – Maasbommel

  • Samenwerking met Lambertusschool
  • Zeer ruime buitenruimte

Peutergroep Klein Duimpje is gehuisvest in de Lambertusschool. De peutergroep biedt twee ochtenden in de week opvang aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar met een maximum van vijftien kinderen per ochtend.

De huisvesting in de Lambertusschool bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ook maken we gebruik van de gymzaal in de school. De kinderen leren de school al een beetje kennen voor ze de overstap maken naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool. We werken met het UK&Puk programma en bieden de peuters activiteiten aan passend bij hun leeftijd.

Adres

Kampstraat 21a
6627 AS Maasbommel
Tel: 06-15531063

LRK

191426477

Clustermanager

Monique van Ginneken
E: m.vanginneken@spomkinderopvang.nl

Openingstijden

Alle schoolweken:
ma-woe 8.30 uur – 11.00 uur

Documenten

GGD Inspectierapporten

Klik hier om het meest recente GGD Inspectierapport in te zien.

Ook op dit adres

Basisschool St. Lambertusschool

Share This