KDV Beneden-Leeuwen

Welkom!

Ons kleinschalig kinderdagverblijf is gelegen aan de Rozenstraat, nabij twee basisscholen. Ook VVE-peutergroep De Zonnepit (voorheen de peuterspeelzaal)  is op deze locatie te vinden.

Op ons kinderdagverblijf bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen, spelen, ontdekken en leren. De eerste stap van de ontwikkeling van uw kind is erg belangrijk en daarom zijn we trots om uw kind hierin deskundig te begeleiden.

Het kinderdagverblijf heeft op maandag, woensdag en vrijdag één verticale groep. Op dinsdag en donderdag splitsen wij de groep waarbij de oudere peuters gebruik maken van de zogenaamde 3+ ruimte. Zo kunnen we beter inspelen op de ontwikkelingsbehoeften van de oudere kinderen.

In ons kinderdagverblijf wordt dagelijks gezorgd voor een gezellige sfeer in een kleurrijke omgeving, waar alle kinderen zich kunnen ontplooien tot unieke persoontjes. De oudere kinderen bieden we gevarieerde activiteiten die uitdagend, leuk en educatief zijn. Dit doen we aan de hand van de thema’s van Uk & Puk, die zowel op het kinderdagverblijf als op Peutergroep De Zonnepit als een rode draad door de dagindeling heen lopen.

Openingstijden kinderdagverblijf
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Op weg naar een Integraal Kind Centrum (IKC) 

Ons kinderdagverblijf en ook onze VVE-peutergroep De Zonnepit gaan deel uitmaken van het nieuwe Integraal Kind Centrum (IKC) in Beneden-Leeuwen, dat in 2019 gereed zal zijn. In dit IKC hebben straks het basisonderwijs, de kinderopvang (peutergroep, kinderdagverblijf en BSO) en het Pax Junior College een volwaardige plaats. Het IKC is een voorziening waar kinderen gedurende de dag komen om te leren en te spelen, ontwikkelen en ontmoeten.

Mocht u informatie willen hebben over het kinderdagverblijf danwel de peutergroep, of uw kind voor deze opvang aanmelden dan kunt u contact opnemen met onze afdeling klantrelaties, klantrelaties@stichtingspom.nl

Adres

Rozenstraat 18
6658 WX Beneden-Leeuwen
T: 0487-745030

LRK

911 339 061

Clustermanager

Monique van Ginneken
E: m.vanginneken@spomkinderopvang.nl

Openingstijden

7.30 uur tot 18.30 uur

Documenten

Inspectierapporten

Klik hier voor de meest actuele inspectierapporten

Ook op dit adres

PGR De Zonnepit
BSO Beneden Leeuwen/De Leeuwenkuil/De Wijzer

Share This