BSO De Appelhof (IKC) – Druten

Welkom!

Onze BSO is gevestigd in OBS De Appelhof. Wij bieden voorschoolse opvang, naschoolse opvang én vakantieopvang voor kinderen van basisschool De Appelhof. Opvang van kinderen van andere scholen alleen op aanvraag. Wij bieden alle dagen buitenschoolse opvang op De Appelhof aan. Voorschoolse opvang bieden wij aan op maandag-, dinsdag-, en donderdagochtend. Bent u geïnteresseerd in opvang buiten de huidige openingstijden, maak dit dan kenbaar bij onze afdeling klantrelaties, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Integraal Kind Centrum (IKC) De Appelhof

Onze BSO maakt deel uit van IKC De Appelhof. In dit IKC hebben het basisonderwijs, de peutergroep (2-4) en de BSO een volwaardige plaats. Het IKC is een voorziening waar kinderen gedurende de dag komen om te leren en te spelen, ontwikkelen en ontmoeten.

Buitenschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in schoolweken

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag starten en eindigen de kinderen tijdens schoolweken in de BSO ruimte in De Appelhof. Er zijn twee stamgroepen “Paars” en “Oranje/Geel” die beide over een eigen ruimte beschikken. Op de groepen zijn er uitdagende materialen en wordt er gezorgd voor een leeftijdsadequaat aanbod. Er wordt gewerkt met thema’s die aansluiten bij de thema’s van de basisschool.

Buitenschoolse opvang in vakantieweken

In vakantieweken wordt de BSO aangeboden vanuit de BSO van IKC De Kubus. Wanneer er uitgeweken wordt naar IKC De Kubus, blijven de kinderen van De Appelhof in een groep bij elkaar en gaat een voor hun bekende PM-er van De Appelhof mee naar De Kubus.

Voorschoolse opvang

Tijdens schoolweken bieden wij voorschoolse opvang aan op De Appelhof, op maandag- , dinsdag-, en donderdagochtend.

Mocht u informatie willen hebben over de buitenschoolse opvang of uw kind voor deze opvang aanmelden dan kunt u contact opnemen met onze afdeling klantrelaties, klantrelaties@stichtingspom.nl

Adres

Postelkamp 2
6652BE Druten
T: 06 17413906

LRK

179520842

Clustermanager

Monique van Ginneken
E: m.vanginneken@spomkinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag na school tot 18.30

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur (locatie IKC De Kubus)

 

Documenten

GGD Inspectierapport

Klik hier om het meest recente GGD Inspectierapport in te zien.

Ook op dit adres

Basisschool de Appelhof
Peuteropvang De Biebelebons

Share This