BSO De Kubus (IKC) – Druten

Buitenschoolse opvang De Kubus

Buitenschoolse opvang(bso) bestaat bij De Kubus uit, voorschoolse opvang (vso), naschoolse opvang (nso) en vakantieopvang. Of u nu van één, twee of alle drie van de mogelijkheden gebruik wilt maken, uw kind is altijd welkom.

We zetten het kind voorop

Ieder kind heeft behoefte aan veiligheid, geborgenheid en genegenheid. Ieder kind wil gehoord en gezien worden, is nieuwsgierig en wil graag uitgedaagd worden. Ieder kind wil graag ruimte om zelf te ontdekken, zelf het tempo en de wijze van ontwikkelen te bepalen. Ieder kind wil zelf, maar ook samen met anderen de wereld ontdekken.

Daarom bieden we kinderen

Een veilige basis, waar zij zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn, zich gerespecteerd en geaccepteerd voelen. Ook bieden wij ze de kans vaardigheden en kennis op te doen, die ze nodig hebben om nu en later, op school en in de samenleving, goed te kunnen functioneren. En niet te vergeten bieden we ze de kans om zich sociale vaardigheden eigen te maken.

De groepsopvang (maximaal 20 kinderen per groep) biedt veel mogelijkheden om kinderen te leren zich in een ander te verplaatsen, met anderen rekening te houden, samen te werken en andere kinderen te helpen. We streven ernaar een verlengstuk van de thuissituatie te zijn. U, uw kind en de pedagogisch medewerker raken vertrouwd met elkaar door onze persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. We hebben een cultuur waarbij pedagogiek en didactische aanpak op elkaar zijn afgestemd. Bekijk ook eens onze activiteiten!

Contact

Voor vragen, opmerkingen of suggesties over de BSO kunt u terecht bij onze pedagogisch medewerkers of bij de clustermanager Hanna Heeremans. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden via 0487-512750 en via email bso@dekubus.nl. Voor algemene informatie of vragen over uw overeenkomst kunt u op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur terecht bij de afdeling klantrelaties, 024-3822639 of klantrelaties@stichtingspom.nl

Adres

Irenestraat 3
6651XK Druten
T: 0487-512750

LRK

209349967

Contact

E: h.heeremans@spommaasenwaal.nl

Openingstijden

Voor schooltijd vanaf 07.30 uur
Na schooltijd tot 18.30 uur
In vakanties van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Documenten

 

GGD Inspectierapporten

Klik hier om het meest actuele GGD Inspectierapport van onze BSO locatie in te zien.

 

Ook op dit adres

Basisschool De Kubus
Peuteropvang De Kubus
Kinderdagopvang De Kubus

Share This